Erwin de Bruijn

Erwin de Bruijn is een gepassioneerd en bevlogen mens, zeker als het gaat om sport, training, beweging, voeding en gezondheid. Hij begeleidt al ruim twintig jaar mensen bij sport-en beweegprogramma’s. Daarnaast heeft hij in verschillende functies gewerkt bij fitnessclubs in binnen-en buitenland waaronder Health & Racquet Club Stellenbosch
Zuid-Afrika.    

Naast zijn sportopleiding (CIOS Arnhem) voltooide hij in 2010 de opleiding tot vitaliteitscoach (VC) aan instituut Chivo en is hij sinds sept. 2011 gecertificeerd CrossFit level 1 trainer. 

Erwin heeft nationaal en internationaal op hoog niveau gepresteerd in zomer- en wintertriathlons, met als beste prestatie een derde plaats tijdens het WK Triathlon 2008 (Long Distance, Almere) in de leeftijdsgroep 40-44.

Zijn kennis op gebied van bewegen, voeding en coaching is up-to-date en gebaseerd op de best bewezen wetenschappelijke onderzoeken, technieken en inzichten.
Als ex-topsporter weet hij als geen ander wat het is om doelen te stellen, focus te houden en optimaal te presteren op het juiste moment.

De combinatie van zijn enthousiaste resultaatgerichte aanpak, aangevuld met zijn kennis en sportervaring én zijn oprechte belangstelling voor mensen maakt van hem een ideale coach om jou te begeleiden bij het behalen van jouw doel(en).