MyCoach

Visie 
Het hedendaagse leven is vaak hectisch en gejaagt en draagt bij aan bewegingsgebrek en leefstijlkeuzes waarbij je jezelf niet altijd prettig en goed voelt.
Ongemerkt ingesleten leefpatronen, die je gezondheid ondermijnen, zijn echter lastig te doorbreken. Langetermijn gewichtsverlies, je conditie verbeteren en het verhogen van je levenslust zijn enorme uitdagingen.
Duurzame leefstijlverandering vraagt daarom om specialisme en maatwerk-oplossingen in de vorm van training en coaching.

Missie
Ik geloof dat mensen die zich gezond en vitaal voelen meer uit zichzelf en het leven halen. Wie zich vitaal voelt, heeft meer energie om aktiviteiten te ontplooien, uitdagingen aan te gaan, en vergroot daarmee het vooruitzicht op een bloeiend leven. Dat gezonde, vitale leven gun ik iedereen en daarom voel ik me gedreven dit binnen ieders bereik te brengen.  

Aanpak
Ik werk op basis van de huidige en beste, wetenschappelijk bewezen methodes en inzichten op gebied van voeding, beweging, (sport) training en algeheel welbevinden. 
Met mijn aanpak krijg je zelf weer controle over je leven. Je leert bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding, beweging, training en ontspanning.
Ik reik gereedschap aan, waarmee je, ongeacht je fitnessniveau, gegarandeerd succes hebt.